zondag 9 oktober 2011

Vincent van gogh reproduktiesVincentvangogh.nu is volledig gespecialiseerd in de stijl van Vincent van Gogh. De schilders van Vincentvangogh.nu weten de kleuren, de penseeelstreek en daarmee de ambinace van het originele schilderij tot in detail te benaderen

De jonge Vincent 1853 - 1880
Beginnend kunstenaar 1880 - 1885
Parijs 1886 - 1888
Arles 1888 - 1889
Saint-Rémy 1889 - 1890
Auvers-sur-Oise 1890
Van Goghs werk

In de tien jaar dat Van Gogh als kunstenaar actief was (1880-1890), heeft hij een groot aantal kunstwerken gemaakt, waarvan ruim 860 schilderijen en bijna 1200 werken op papier bewaard zijn gebleven. Het grootste deel - 201 schilderijen, 437 tekeningen en 31 prenten - bevindt zich in het Van Gogh Museum. Daarnaast zijn er veel werken van de kunstenaar te zien in het Kröller-Müller Museum in Otterlo en in het Parijse Musée d’Orsay. De rest is verspreid over diverse musea en particuliere collecties, van Nederland tot in de Verenigde Staten en Japan.

Deze site biedt een selectie uit de vaste collectie van het Van Gogh Museum, met afbeeldingen, beschrijvingen en links naar briefpassages. Het museum streeft ernaar om binnen afzienbare tijd zijn eigen Van Gogh-collectie compleet aan te bieden op internet. Een goed overzicht van Van Goghs werk biedt www.vggallery.com.

Cafe Terras au Place du Forum

Cafe Terrace au Place du Forum 
Het Café Terras au Place du Forum (1888)

Het Nachtcafé, ook wel Terrasse du café le soir, Place du forum geheten, is één van van Goghs sfeervolste doeken; ernaar kijken geeft je het gevoel onderdeel uit te maken van de voorstelling. Je waant je direct in Arles, het stadje in de Provence waar van Gogh dit werk schilderde.

De levendige voorstelling in combinatie met het gebruik van warme kleuren maken dit schilderij bijzonder sfeervol en doet je onwillekeurig verlangen naar het zonnige zuiden… .

Uw reproductie van het Cafe Terras au Place du Forum in origineel formaat, 81 x 65,5 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Sterrennacht

Starry Night 


Sterrennacht (1889) (Starry Night)

Dit doek is op een vrij bijzondere manier tot stand gekomen: Van Gogh schilderde het namelijk uit zijn hoofd. Toen hij zich vrijwillig had laten opnemen in het psychiatrische ziekenhuis van Saint-Rémy-de-provence, was het hem in de eerste instantie niet toegestaan naar buiten te gaan.

Don McClean schreef overigens naar aanleiding van dit doek het nummer ‘Starry Starry Night’.

Uw reproductie van De Sterrennacht in origineel formaat, 73 x 92 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Zelfportret met Veldhoed

Self-Portrait with Grey Felt Hat 
Zelfportret met Veldhoed

Dit zelfportret fabriceerde van Gogh in de winter van 1887-1888, toen hij al bijna twee jaar bij zijn broer Theo in Parijs woonde.

Van Gogh hier het pointillisme toe, maar op geheel eigen wijze; door streepsgewijs te werk te gaan, heeft van Gogh een soort aureool om zijn eigen hoofd gecreëerd… .

Uw reproductie van het Zelfportret met Veldhoed in origineel formaat, 44 x 37,5 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Korenveld met Cypressen

Wheatfield with Cypresses 

Korenveld met Cypressen (1889)

‘De cypressen houden mij steeds bezig, ik zou er iets van willen maken als de zonnebloemen, want het verbaast me dat nog niemand ze geschilderd heeft zoals ik ze zie.

Ze zijn zo mooi van lijn en proporties als een Egyptische obelisk. En het groen is van een zo gedistingeerde kwaliteit. Het is de zwarte vlek in een zonnig landschap, maar het is als een zwarte noot een van de interessantste en moeilijkste om te treffen die ik me kan voorstellen.’

Uw reproductie van het Korenveld met Cypressen in origineel formaat, 72,5 x 91,5 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Vincentvangogh.nu levert aan zowel consumenten als bedrijven en bied een voortreffelijke niet goed-geld terug garantie!

More at >>>> Vincent van Gogh

The best Van Gogh  Het beste alternatief voor een echte Van Gogh!


Van Gogh Links

Keywords

Vincent van Gogh reproducties
Van Gogh Museum
Vincent van Gogh Art

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...