zondag 9 oktober 2011

Vincent van gogh reproduktiesVincentvangogh.nu is volledig gespecialiseerd in de stijl van Vincent van Gogh. De schilders van Vincentvangogh.nu weten de kleuren, de penseeelstreek en daarmee de ambinace van het originele schilderij tot in detail te benaderen

De jonge Vincent 1853 - 1880
Beginnend kunstenaar 1880 - 1885
Parijs 1886 - 1888
Arles 1888 - 1889
Saint-Rémy 1889 - 1890
Auvers-sur-Oise 1890
Van Goghs werk

In de tien jaar dat Van Gogh als kunstenaar actief was (1880-1890), heeft hij een groot aantal kunstwerken gemaakt, waarvan ruim 860 schilderijen en bijna 1200 werken op papier bewaard zijn gebleven. Het grootste deel - 201 schilderijen, 437 tekeningen en 31 prenten - bevindt zich in het Van Gogh Museum. Daarnaast zijn er veel werken van de kunstenaar te zien in het Kröller-Müller Museum in Otterlo en in het Parijse Musée d’Orsay. De rest is verspreid over diverse musea en particuliere collecties, van Nederland tot in de Verenigde Staten en Japan.

Deze site biedt een selectie uit de vaste collectie van het Van Gogh Museum, met afbeeldingen, beschrijvingen en links naar briefpassages. Het museum streeft ernaar om binnen afzienbare tijd zijn eigen Van Gogh-collectie compleet aan te bieden op internet. Een goed overzicht van Van Goghs werk biedt www.vggallery.com.

Cafe Terras au Place du Forum

Cafe Terrace au Place du Forum 
Het Café Terras au Place du Forum (1888)

Het Nachtcafé, ook wel Terrasse du café le soir, Place du forum geheten, is één van van Goghs sfeervolste doeken; ernaar kijken geeft je het gevoel onderdeel uit te maken van de voorstelling. Je waant je direct in Arles, het stadje in de Provence waar van Gogh dit werk schilderde.

De levendige voorstelling in combinatie met het gebruik van warme kleuren maken dit schilderij bijzonder sfeervol en doet je onwillekeurig verlangen naar het zonnige zuiden… .

Uw reproductie van het Cafe Terras au Place du Forum in origineel formaat, 81 x 65,5 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Sterrennacht

Starry Night 


Sterrennacht (1889) (Starry Night)

Dit doek is op een vrij bijzondere manier tot stand gekomen: Van Gogh schilderde het namelijk uit zijn hoofd. Toen hij zich vrijwillig had laten opnemen in het psychiatrische ziekenhuis van Saint-Rémy-de-provence, was het hem in de eerste instantie niet toegestaan naar buiten te gaan.

Don McClean schreef overigens naar aanleiding van dit doek het nummer ‘Starry Starry Night’.

Uw reproductie van De Sterrennacht in origineel formaat, 73 x 92 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Zelfportret met Veldhoed

Self-Portrait with Grey Felt Hat 
Zelfportret met Veldhoed

Dit zelfportret fabriceerde van Gogh in de winter van 1887-1888, toen hij al bijna twee jaar bij zijn broer Theo in Parijs woonde.

Van Gogh hier het pointillisme toe, maar op geheel eigen wijze; door streepsgewijs te werk te gaan, heeft van Gogh een soort aureool om zijn eigen hoofd gecreëerd… .

Uw reproductie van het Zelfportret met Veldhoed in origineel formaat, 44 x 37,5 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Korenveld met Cypressen

Wheatfield with Cypresses 

Korenveld met Cypressen (1889)

‘De cypressen houden mij steeds bezig, ik zou er iets van willen maken als de zonnebloemen, want het verbaast me dat nog niemand ze geschilderd heeft zoals ik ze zie.

Ze zijn zo mooi van lijn en proporties als een Egyptische obelisk. En het groen is van een zo gedistingeerde kwaliteit. Het is de zwarte vlek in een zonnig landschap, maar het is als een zwarte noot een van de interessantste en moeilijkste om te treffen die ik me kan voorstellen.’

Uw reproductie van het Korenveld met Cypressen in origineel formaat, 72,5 x 91,5 cm, kost 480 euro
(direct leverbaar)

Vincentvangogh.nu levert aan zowel consumenten als bedrijven en bied een voortreffelijke niet goed-geld terug garantie!

More at >>>> Vincent van Gogh

The best Van Gogh  Het beste alternatief voor een echte Van Gogh!


Van Gogh Links

Keywords

Vincent van Gogh reproducties
Van Gogh Museum
Vincent van Gogh Art

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto