zondag 12 juni 2011

Bonjo Bajes Bulletin Nieuws
* BonjoBajesBulletin juni 2011
Nieuwsbrief van BONJO In dit juninummer leest u over schuldhulpverlening vanuit detentie, 65+ en gedetineerd en een advocaat met enkelbandje. Jaargang 22/2, 24 pag. full color. Bekijk deze editie, of neem een abonnement voor slechts € 22,50/jaar (6 nummers).
* Kandidaten gezocht voor TV programma
“Ik wil mijn vader terug” In een nieuw televisieprogramma voor de NCRV volgen en begeleiden we zonen (ongeveer tussen de 14 en 20 jaar) en vaders die niet bij elkaar wonen en het contact met elkaar zijn kwijtgeraakt of willen verbeteren. In dit programma krijgen zij de kans om, onder professionele begeleiding, een nieuwe start te maken. Ben jij zelf vader die het contact heeft verloren met zijn zoon, ken je een vader of zoon in een dergelijke situatie of ben je een moeder van een zoon die het contact met zijn vader mist, dan zou ik graag met je in contact komen. Op dit moment zitten we in de researchfase. Het zal daarom in de eerste plaats gaan om een oriënterend gesprek. Mocht je interesse hebben of vragen, neem dan gerust contact op. Graag zelfs! Ik ben telefonisch bereikbaar op de nummers: 020-312 24 33/ 06-102 889 36 of per mail gwen.terkuile@strixtv.nl. Bedankt alvast en misschien tot snel! Gwen
* BonjoBajesBulletin april 2011
Nieuwsbrief van BONJO In dit aprilnummer leest u over het langlopend onderzoek naar de bijwerkingen van het medicijn Gevangenisstraf, uitspraken van de RSJ, TBS, de noodzaak van het betalen van zorgpremie, verzekeringsmogelijkheden, nazorgtrajecten en heel veel meer. Jaargang 22/2, 24 pag. full color. Bekijk deze editie, of neem een abonnement voor slechts € 22,50/jaar (6 nummers).
* Vrijwilligers moeten een VOG hebben
Alle vrijwilligers die zich inzetten voor (ex-)gedetineerden moeten met ingang van 1 juli 2011 over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Dat schrijft de Dienst Justitiële Inrichtingen voor in een nieuw beleidsvisiedocument.
* Eerdmans: Pedo-moordenaars in de cel en sleutel weggooien
ROTTERDAM (Algemeen Dagblad, 12 februari 2011, Koen Voskuil) - Verdachten die weigeren mee te werken aan psychiatrisch onderzoek om zo tbs te ontlopen, worden harder aangepakt.
* BonjoBajesBulletin februari 2011
Nieuwsbrief van BONJO Met in dit nummer o.a.: Niet minder maar méér MMD!, Bakmeel, Nazorg Rotterdam lichtend voorbeeld, 3000 vrijwilligers actief, Hightech in de bajes, en natuurlijk De Vrouwenvleugel. Jaargang 22/1, 16 pag. full color. Bekijk deze editie, of neem een abonnement voor slechts € 22,50/jaar (6 nummers).
* Bajesklant populair datingmateriaal
Nico Epskamp, bedenker van het Bonjo Contactbureau, en Bonjo-voorzitter Jaap Brandligt vertellen in het radioprogramma 'Bijlage' op Radio Noord-Holland over het succes van dit controversiële project. Klik hier om de uitzending van 5 februari 2011 terug te beluisteren.
* ’De man achter de crimineel’
In dit boek van twee vrouwelijke detentiewerkers vertellen veroordeelden van zware delicten openhartig over de achtergrond van hun daad.
* Straffen na muiten in Koepel
HAARLEM (Haarlems Dagblad, 14 oktober 2010, Carlo Nijveen) - Onder gevangenen in de Haarlemse Koepel is afgelopen zondag een opstand uitgebroken. Naar nu blijkt hebben enkele tientallen gedetineerden zich met flink wat tumult verzet tegen het onlangs ingevoerde, strengere regime in de Koepel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...