zondag 12 juni 2011

Bonjo Bajes Bulletin Nieuws
* BonjoBajesBulletin juni 2011
Nieuwsbrief van BONJO In dit juninummer leest u over schuldhulpverlening vanuit detentie, 65+ en gedetineerd en een advocaat met enkelbandje. Jaargang 22/2, 24 pag. full color. Bekijk deze editie, of neem een abonnement voor slechts € 22,50/jaar (6 nummers).
* Kandidaten gezocht voor TV programma
“Ik wil mijn vader terug” In een nieuw televisieprogramma voor de NCRV volgen en begeleiden we zonen (ongeveer tussen de 14 en 20 jaar) en vaders die niet bij elkaar wonen en het contact met elkaar zijn kwijtgeraakt of willen verbeteren. In dit programma krijgen zij de kans om, onder professionele begeleiding, een nieuwe start te maken. Ben jij zelf vader die het contact heeft verloren met zijn zoon, ken je een vader of zoon in een dergelijke situatie of ben je een moeder van een zoon die het contact met zijn vader mist, dan zou ik graag met je in contact komen. Op dit moment zitten we in de researchfase. Het zal daarom in de eerste plaats gaan om een oriënterend gesprek. Mocht je interesse hebben of vragen, neem dan gerust contact op. Graag zelfs! Ik ben telefonisch bereikbaar op de nummers: 020-312 24 33/ 06-102 889 36 of per mail gwen.terkuile@strixtv.nl. Bedankt alvast en misschien tot snel! Gwen
* BonjoBajesBulletin april 2011
Nieuwsbrief van BONJO In dit aprilnummer leest u over het langlopend onderzoek naar de bijwerkingen van het medicijn Gevangenisstraf, uitspraken van de RSJ, TBS, de noodzaak van het betalen van zorgpremie, verzekeringsmogelijkheden, nazorgtrajecten en heel veel meer. Jaargang 22/2, 24 pag. full color. Bekijk deze editie, of neem een abonnement voor slechts € 22,50/jaar (6 nummers).
* Vrijwilligers moeten een VOG hebben
Alle vrijwilligers die zich inzetten voor (ex-)gedetineerden moeten met ingang van 1 juli 2011 over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Dat schrijft de Dienst Justitiële Inrichtingen voor in een nieuw beleidsvisiedocument.
* Eerdmans: Pedo-moordenaars in de cel en sleutel weggooien
ROTTERDAM (Algemeen Dagblad, 12 februari 2011, Koen Voskuil) - Verdachten die weigeren mee te werken aan psychiatrisch onderzoek om zo tbs te ontlopen, worden harder aangepakt.
* BonjoBajesBulletin februari 2011
Nieuwsbrief van BONJO Met in dit nummer o.a.: Niet minder maar méér MMD!, Bakmeel, Nazorg Rotterdam lichtend voorbeeld, 3000 vrijwilligers actief, Hightech in de bajes, en natuurlijk De Vrouwenvleugel. Jaargang 22/1, 16 pag. full color. Bekijk deze editie, of neem een abonnement voor slechts € 22,50/jaar (6 nummers).
* Bajesklant populair datingmateriaal
Nico Epskamp, bedenker van het Bonjo Contactbureau, en Bonjo-voorzitter Jaap Brandligt vertellen in het radioprogramma 'Bijlage' op Radio Noord-Holland over het succes van dit controversiële project. Klik hier om de uitzending van 5 februari 2011 terug te beluisteren.
* ’De man achter de crimineel’
In dit boek van twee vrouwelijke detentiewerkers vertellen veroordeelden van zware delicten openhartig over de achtergrond van hun daad.
* Straffen na muiten in Koepel
HAARLEM (Haarlems Dagblad, 14 oktober 2010, Carlo Nijveen) - Onder gevangenen in de Haarlemse Koepel is afgelopen zondag een opstand uitgebroken. Naar nu blijkt hebben enkele tientallen gedetineerden zich met flink wat tumult verzet tegen het onlangs ingevoerde, strengere regime in de Koepel.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto