zondag 12 juni 2011

Amsterdammers Nieuws


* 'Boete bejaarde Amsterdammer onterecht'
Een bejaarde Amsterdammer die bezwaar maakte tegen de boete die hij kreeg terwijl hij een kaartje uit een draaiknopautomaat probeerde te trekken, is in het gelijk gesteld door de Gemeentelijke Ombudsman.
* Amsterdammer behaalt zilver op NK goochelen
De Amsterdamse goochelaar Fritz Alkemade heeft dit weekeinde zilver gewonnen tijdens het nationaal kampioenschap goochelen. Alkemade won de tweede prijs in de categorie cartomagie.
* Gestoken Amsterdammer (16) ligt kritiek
AMSTERDAM (ANP) – Twee 16-jarige Amsterdammers liggen in het ziekenhuis na een steekincident dat in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond op het Waterlooplein. Een van hen ligt in kritieke toestand, meldde de Amsterdamse politie vrijdag.
* Amsterdammer rijdt 61 km te hard
Een 25-jarige Amsterdammer heeft gisteravond zijn rijbewijs in moeten leveren nadat hij met 111 kilometer per uur over de Zeeweg had gereden, terwijl de maximumsnelheid daar 50 kilometer per uur was.
* In Libanon ontvoerde toerist is Amsterdammer
Priit Raistik, een meubelmaker met een eigen bedrijf in Amsterdam, werkte onder meer voor de Nederlandse kunstenaar Mirko Krabbé. Raistik werd met zes andere toeristen uit Estland ontvoerd, toen hij een fietstocht maakte in de Bekaavallei, in het oosten van Libanon.
* In Libanon ontvoerde man is Amsterdammer
Eén van de zeven toeristen die eind maart in Libanon door een obscure groepering zijn ontvoerd, blijkt een inwoner van Amsterdam te zijn. Dat meldde Radio Nederland Wereldomroep vandaag.
* Jouw mening telt!
AMSTERDAM - Majoor Bosshardt is door de Amsterdamse bevolking verkozen tot grootste Amsterdammer aller tijden. Dat blijkt uit onderzoek door De Telegraaf en de dienst Onderzoek en Statistiek van de gemeente Amsterdam. Dat hebben De Telegraaf en Sp!ts vrijdag bekendgemaakt.
* Dronken bestuurder 2 keer aangehouden
De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol een 50-jarige Amsterdammer aangehouden, die voor de tweede keer in 24 uur werd aangetroffen met een te hoog promillage alcohol in z'n bloed.
* Diplomafraudeur gearresteerd
De Amsterdammer werd na uitgebreid onderzoek aangehouden en is eind vorige week voorgeleid bij de rechter-commissaris die zijn hechtenis met veertien dagen heeft verlengd. De kopers van de diploma’s, die afhankelijk van de zwaarte ervan tot honderden euro’s betaalden, zullen worden opgespoord.
* Verschuren blijft in NK-titels grossieren
Sebastiaan Verschuren blijft maar winnen bij de open Nederlandse zwemkampioenschappen in Eindhoven. De 22-jarige Amsterdammer veroverde vandaag met overmacht goud op de 200 meter vrije slag en boekte daarmee zijn vierde zege dit weekeinde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...