zondag 12 juni 2011

Amsterdammers Nieuws


* 'Boete bejaarde Amsterdammer onterecht'
Een bejaarde Amsterdammer die bezwaar maakte tegen de boete die hij kreeg terwijl hij een kaartje uit een draaiknopautomaat probeerde te trekken, is in het gelijk gesteld door de Gemeentelijke Ombudsman.
* Amsterdammer behaalt zilver op NK goochelen
De Amsterdamse goochelaar Fritz Alkemade heeft dit weekeinde zilver gewonnen tijdens het nationaal kampioenschap goochelen. Alkemade won de tweede prijs in de categorie cartomagie.
* Gestoken Amsterdammer (16) ligt kritiek
AMSTERDAM (ANP) – Twee 16-jarige Amsterdammers liggen in het ziekenhuis na een steekincident dat in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond op het Waterlooplein. Een van hen ligt in kritieke toestand, meldde de Amsterdamse politie vrijdag.
* Amsterdammer rijdt 61 km te hard
Een 25-jarige Amsterdammer heeft gisteravond zijn rijbewijs in moeten leveren nadat hij met 111 kilometer per uur over de Zeeweg had gereden, terwijl de maximumsnelheid daar 50 kilometer per uur was.
* In Libanon ontvoerde toerist is Amsterdammer
Priit Raistik, een meubelmaker met een eigen bedrijf in Amsterdam, werkte onder meer voor de Nederlandse kunstenaar Mirko Krabbé. Raistik werd met zes andere toeristen uit Estland ontvoerd, toen hij een fietstocht maakte in de Bekaavallei, in het oosten van Libanon.
* In Libanon ontvoerde man is Amsterdammer
Eén van de zeven toeristen die eind maart in Libanon door een obscure groepering zijn ontvoerd, blijkt een inwoner van Amsterdam te zijn. Dat meldde Radio Nederland Wereldomroep vandaag.
* Jouw mening telt!
AMSTERDAM - Majoor Bosshardt is door de Amsterdamse bevolking verkozen tot grootste Amsterdammer aller tijden. Dat blijkt uit onderzoek door De Telegraaf en de dienst Onderzoek en Statistiek van de gemeente Amsterdam. Dat hebben De Telegraaf en Sp!ts vrijdag bekendgemaakt.
* Dronken bestuurder 2 keer aangehouden
De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol een 50-jarige Amsterdammer aangehouden, die voor de tweede keer in 24 uur werd aangetroffen met een te hoog promillage alcohol in z'n bloed.
* Diplomafraudeur gearresteerd
De Amsterdammer werd na uitgebreid onderzoek aangehouden en is eind vorige week voorgeleid bij de rechter-commissaris die zijn hechtenis met veertien dagen heeft verlengd. De kopers van de diploma’s, die afhankelijk van de zwaarte ervan tot honderden euro’s betaalden, zullen worden opgespoord.
* Verschuren blijft in NK-titels grossieren
Sebastiaan Verschuren blijft maar winnen bij de open Nederlandse zwemkampioenschappen in Eindhoven. De 22-jarige Amsterdammer veroverde vandaag met overmacht goud op de 200 meter vrije slag en boekte daarmee zijn vierde zege dit weekeinde.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto