zondag 29 mei 2011

Mr Cock Nose loves Amsterdam

Van New Amsterdam

Foto: Stan Rams

Amsterdam, 12 mei 2011

De aarde is maar een enkele en relatief kleine bruisende planeet uit de miljarden en wellicht ontelbare planeten en zonnestelsels die het door de "Almachtige Creator" geschapen universum rijk is. De aarde echt niet saai want er leeft en bloeit echt wel van alles en nog wat in alle denkbare en ondenkbare soorten rassen en maten en kleuren en geuren en er is nog zoveel te ontdekken dat een mens over 10 000 jaar, tenminste als een mens zo lang zou kunnen en zou willen leven ... nog lang niet is uitgekeken uit-gevoeld uit-ervaren uitgepraat uitgehuild uitgelachen uitgegeten, uit-gesexed, uitgeslapen,uitgeleerd en uitgesnuffeld.

Over snuffelen gesproken: Een bezoek aan het culturele paradijs Amsterdam met haar
architectonische schatten, prachtige grachten,goed geconserveerde en gekoesterde bezienswaardigheden, smulhuisjes, eet-tentjes, schitterende musea,en last but not least "The Red District" of anders gezegd "de wallen" waar een naar intimiteit en een orgasme zuchtende persoon wel aan zijn of haar trekken komt bij een van de mooie lieve dames of heren die hun lichaam en liefdediensten dan wel tegen een geldelijke vergoeding beschikbaar stellen.

Maar natuurlijk zijn er ook mensen die daar echt wel hun neus voor optrekken
en liever wat anders gaan doen zoals lekker duur uit gaan eten,drinken, of bidden in de kerk of in een ander bedehuis, en mensen die beslist niet verlegen zitten om initimiteit en misschien wel heel erg blij zijn dat ze er eens helemaal lekker uit zijn om vrij te kunnen gaan snuffelen en de wereld van een andere kant te ontdekken

Het leven is een mysterie en de de wonderen zijn de wereld lang niet kijk maar eens in de spiegel want jij bent er een van! een uniek wezen,waarvan er geen ander op de aarde te vinden is en gelukkig maar want dat zou een saaie of wie zal het zeggen een geweldig feest worden als iedereen er uitzag en zich zou gedragen als jij.

Op aarde leven wel meer dan 1 000 000 verschillende soorten planten dieren en ik heb ze zelf niet geteld wel ruim 7 miljard interessante mensen die allemaal toch wel enigszins op elkaar lijken en dan zijn er gelukkig ook genoeg originele bijzondere vreemde, rare mooie of lelijke leuke en minder leuke creaties en creaturen waar je echt vesteld van staat en die zulk een indruk op je maken als je ze voor het eerst ziet dat je ze nooit meer van je leven en in geen 10 000 jaar meer zal vergeten.

De wonderen zijn de wereld nog lang niet uit wat te denken van?

"de langste man met een lengte van 2 meter 50"
"een kleine dappere man met een lengte van 50 centimeters"
"de dikste man ter wereld met een gewicht van 550 kilo"
"een dame met een zulk een smalle taille dat je zou denken dat ze uit twee stukken bestaat en zo doormidden valt"
"een jongen van 10 jaar met twee en twintig tenen en vingers"
"een mens met een lichaam en twee hoofden hetgeen wel eens een nog groter probleem kan worden als je het echt helemaal niet met elkaar eens bent"
"een man zonder armen die wel schitterend kan schrijven en pianospelen met slechts
7 tenen en een enkele dikke teen"

Een mens is een wonder kijk en snuffel maar goed om je heen en laat je inspireren.
Schrik niet van mensen als je ze voor het eerst echt gaat zien wie ze zijn zoals politici en andere lieden met een goed of slecht geweten. Wrijf eens lekker in je ogen en voel aan je neus, aan je mond je lip en je tenen en de rest en voel alles dat er zit en wees dankbaar voor het leven dat door het wonder van de liefde aan je is geschonken, want er bestaat geen groter geluk op aarde dan als mens te voelen dat je bent gemaakt van vlees en bloed, kunt proeven voelen en ruiken met een neus een goed hart en een heldere geest.

Steek dan ook je neus niet in andermans zaken, tenzij je de wereld daar een dienst mee bewijst, respecteer groot en klein, smal dun of dik, rood zwart bruin geel of welke kleur dan ook, verbeter de wereld en kijk voel proef en ruik het leven in al haar schakeringen, kijk voorbij en langer dan je neus is en vergeet hem niet op tijd te verwennen en met respect voor het leven en al dat bloeit en leeft te snuiten.

Stan Rams

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

...