zondag 29 mei 2011

Mr Cock Nose loves Amsterdam

Van New Amsterdam

Foto: Stan Rams

Amsterdam, 12 mei 2011

De aarde is maar een enkele en relatief kleine bruisende planeet uit de miljarden en wellicht ontelbare planeten en zonnestelsels die het door de "Almachtige Creator" geschapen universum rijk is. De aarde echt niet saai want er leeft en bloeit echt wel van alles en nog wat in alle denkbare en ondenkbare soorten rassen en maten en kleuren en geuren en er is nog zoveel te ontdekken dat een mens over 10 000 jaar, tenminste als een mens zo lang zou kunnen en zou willen leven ... nog lang niet is uitgekeken uit-gevoeld uit-ervaren uitgepraat uitgehuild uitgelachen uitgegeten, uit-gesexed, uitgeslapen,uitgeleerd en uitgesnuffeld.

Over snuffelen gesproken: Een bezoek aan het culturele paradijs Amsterdam met haar
architectonische schatten, prachtige grachten,goed geconserveerde en gekoesterde bezienswaardigheden, smulhuisjes, eet-tentjes, schitterende musea,en last but not least "The Red District" of anders gezegd "de wallen" waar een naar intimiteit en een orgasme zuchtende persoon wel aan zijn of haar trekken komt bij een van de mooie lieve dames of heren die hun lichaam en liefdediensten dan wel tegen een geldelijke vergoeding beschikbaar stellen.

Maar natuurlijk zijn er ook mensen die daar echt wel hun neus voor optrekken
en liever wat anders gaan doen zoals lekker duur uit gaan eten,drinken, of bidden in de kerk of in een ander bedehuis, en mensen die beslist niet verlegen zitten om initimiteit en misschien wel heel erg blij zijn dat ze er eens helemaal lekker uit zijn om vrij te kunnen gaan snuffelen en de wereld van een andere kant te ontdekken

Het leven is een mysterie en de de wonderen zijn de wereld lang niet kijk maar eens in de spiegel want jij bent er een van! een uniek wezen,waarvan er geen ander op de aarde te vinden is en gelukkig maar want dat zou een saaie of wie zal het zeggen een geweldig feest worden als iedereen er uitzag en zich zou gedragen als jij.

Op aarde leven wel meer dan 1 000 000 verschillende soorten planten dieren en ik heb ze zelf niet geteld wel ruim 7 miljard interessante mensen die allemaal toch wel enigszins op elkaar lijken en dan zijn er gelukkig ook genoeg originele bijzondere vreemde, rare mooie of lelijke leuke en minder leuke creaties en creaturen waar je echt vesteld van staat en die zulk een indruk op je maken als je ze voor het eerst ziet dat je ze nooit meer van je leven en in geen 10 000 jaar meer zal vergeten.

De wonderen zijn de wereld nog lang niet uit wat te denken van?

"de langste man met een lengte van 2 meter 50"
"een kleine dappere man met een lengte van 50 centimeters"
"de dikste man ter wereld met een gewicht van 550 kilo"
"een dame met een zulk een smalle taille dat je zou denken dat ze uit twee stukken bestaat en zo doormidden valt"
"een jongen van 10 jaar met twee en twintig tenen en vingers"
"een mens met een lichaam en twee hoofden hetgeen wel eens een nog groter probleem kan worden als je het echt helemaal niet met elkaar eens bent"
"een man zonder armen die wel schitterend kan schrijven en pianospelen met slechts
7 tenen en een enkele dikke teen"

Een mens is een wonder kijk en snuffel maar goed om je heen en laat je inspireren.
Schrik niet van mensen als je ze voor het eerst echt gaat zien wie ze zijn zoals politici en andere lieden met een goed of slecht geweten. Wrijf eens lekker in je ogen en voel aan je neus, aan je mond je lip en je tenen en de rest en voel alles dat er zit en wees dankbaar voor het leven dat door het wonder van de liefde aan je is geschonken, want er bestaat geen groter geluk op aarde dan als mens te voelen dat je bent gemaakt van vlees en bloed, kunt proeven voelen en ruiken met een neus een goed hart en een heldere geest.

Steek dan ook je neus niet in andermans zaken, tenzij je de wereld daar een dienst mee bewijst, respecteer groot en klein, smal dun of dik, rood zwart bruin geel of welke kleur dan ook, verbeter de wereld en kijk voel proef en ruik het leven in al haar schakeringen, kijk voorbij en langer dan je neus is en vergeet hem niet op tijd te verwennen en met respect voor het leven en al dat bloeit en leeft te snuiten.

Stan Rams

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto